Vi söker en servicechef (social rehabilitering)

Vi söker en servicechef (social rehabilitering) till Österbottens socialpsykiatriska förening. Österbottens socialpsykiatriska förening har en stabil, över 30-årig erfarenhet och kunnande inom mentalarbete. Vi erbjuder boendeservice och social rehabilitering i Österbotten. Inom föreningen jobbar cirka 40 social- och hälsovårdsbranschens proffs. Vi verkar för att förbättra människors välmående och mentala hälsa.

Vi söker nu en servicechef till den sociala rehabiliteringen. I uppgiften utvecklar du föreningens dags- och arbetsverkstädstjänster och lågtröskels-verksamheter tillsammans med styrelsen, verksamhetsledaren, personalen och samarbetspartners. Till ditt arbete hör planering och förverkligande av nya verksamhetsformer. Du vill möjiggöra kvalitativa, effektiva och innovativa tjänster åt våra kunder. Du fungerar även som förman för ifrågavarande enheters anställda.

Uppgiften är ny och ett gott utövande av den lyckas bäst, ifall du har högre högskoleexamen eller liknande kunskaper och färdigheter, erfarnhet av mentaltjänster och ledaruppgifter. Du vill lära dig nytt och har goda kommunikationsförmågor. Vi förutsätter av den sökande goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska.

Vi följer kollektivavtalet för den privata socialservicebranschen. Enligt avtalet ingår i uppgiften en prövotid på sex månader.

Mer information om platsen ges av verksamhetsledaren Johanna Yliviitala, 050 464 2353, johanna.yliviitala@pspy.fi.

Fri ansökan med CV (Utan arbetsintyg) och löneönskemål senast 5.11.2018 klockan 15.00 till förvaltningssekreterare Tiina Kero, tiina.kero@pspy.fi.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.