Vi söker en kommunikationskoordinator

Vi söker en kommunikationskoordinator med ansvar för såväl utvecklingen som genomförandet av föreningens interna och externa kommunikation. Vi erbjuder en uppgift full av möjligheter i en människonära arbetsgemenskap.

Kommunikationskoordinatorn utvecklar nya sätt att lyfta fram vår förening i olika sammanhang och producerar mångsidigt innehåll till olika mediekanaler. I grunduppgiften ingår föreningens dagliga kommunikation (social media, webbsidor, nyhetsbrev), visuell och skriftlig kommunikation/marknadsföring samt övrig innehållsproduktion för olika målgrupper. Du både planerar, utvecklar och följer upp kommunikationen och dess effektivitet. I din uppgift ingår allt från att skriva pressmeddelanden och att uppdatera social media till marknadsföring av evenemang och att lyfta frågor kring psykisk ohälsa.

Du är kreativ och initiativrik, känner till olika marknadsföringskanaler, har lätt för att inspirera och bli inspirerad samt framförallt god kommunikationsförmåga. Vi uppskattar en framåtsträvande och positiv attityd, ett utvecklande arbetssätt samt god organiserings- och samarbetsförmåga. Goda kunskaper i både finska och svenska är nödvändiga. Därtill förutsätter vi av sökande lämplig utbildning, arbetserfarenhet inom kommunikation och marknadsföring samt goda kunskaper gällande olika kommunikationskanaler.

 

Du lyckas bäst i arbetet om du har:

  • högskoleutbildning inom kommunikation och arbetserfarenhet inom kommunikation och marknadsföring
  • färdighet att arbeta som organisationens enda kommunikationsexpert och -utvecklare
  • goda skriftliga kunskaper i finska och svenska
  • förmåga att organisera och prioritera uppgifter samt god tidsplanering
  • mångsidiga kunskaper i visuell kommunikation samt social media
  • är initiativrik, inspirerande, aktiv samt öppen för nya utmaningar

 

Dessutom är du bekant med programmen vi använder (WordPress, MailChimp, Canva) eller har god förmåga att snabbt lära dig dem.

 

Vi ser också som en fördel om du har:

  • intresse för / erfarenhet av mentalhälsoarbete och hälsofrämjande arbete
  • arbetserfarenhet från organisationsfältet
  • kunskaper inom fotografering, bildhantering och/eller grafisk design

 

Sänd din ansökan senast 16.5.2021 till förvaltningssekreterare Tiina Kero (tiina.kero@psy.fi). Bifoga även din CV. Tilläggsinformation om tjänsten får du av verksamhetsledare Johanna Yliviitala, tel. 050 464 2353. Intervjuerna hålls vecka 20.

 

Österbottens socialpsykiatriska förening rf är en allmännyttig förening, som erbjuder såväl boende som dag- och verkstadsverksamhet (social rehabilitering) för personer som lider av psykisk ohälsa. Därtill erbjuder föreningen lågtröskelverksamhet genom sin medlemshus. 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.