Vi söker en kock (sommarjobb) till vårt medlemshus Mahis

Medlemshuset Mahis erbjuder grupp-, rekreations- och kamratstödsaktiviteter för rehabiliteringsklienter inom mentalvården i en trygg och rusmedelsfri miljö. Mahis verksamhet består av social rehabilitering genom daglig gruppverksamhet, stöd i vardagshanteringen, social verksamhet samt rekreationsverksamhet i form av bland annat utflykter och olika evenemang. Den gemensamma och hälsosamma måltiden är också en viktig del av medlemshusets vardag.

Vi söker nu en positiv och sakkunnig sommarjobbare (under tiden 28.6.–30.7.2021), som kan arbeta självständigt under kökshandledarens sommarsemester. Arbetet inkluderar tillredning av mat (frukost, lunch, eftermiddagsfika) för våra medlemmar, att organisera arbetet, ansvara för beställningen av råvaror och att packa upp dessa samt ansvar för kökets städning och övriga uppgifter enligt vår egenkontrollplan. I uppgiften ingår också att handleda kökshjälpare och att delta i arrangemangen av en del av huset övriga evenemang.

Vi önskar att du har utbildning inom branschen (du kan också vara studerande), dokumenterad arbetserfarenhet samt hygienpass. Utöver detta uppskattar vi ett hälsofrämjande förhållningssätt till arbetet och en fördomsfri attityd. I vårt kök tillreds mångsidig, hälsosam och hemlagad mat av säsongens råvaror. Kökshandledaren jobbar dagtid.

Sänd din ansökan senast 13.4.2021 kl. 16.00 till frida.nylund@pspy.fi. Bifoga även din CV. Tilläggsinformation om tjänsten får du av kökshandledare Sanna Ström, tel. 050 471 9406 (må–fre, helst efter kl. 12).

Österbottens socialpsykisatriska förening rf är en allmännyttig förening, som erbjuder såväl boende som dag- och verkstadsverksamhet (social rehabilitering) för personer som lider av psykisk ohälsa. Därtill erbjuder föreningen lågtröskelverksamhet genom sin medlemshus. Föreningen har verkat i över 30 år.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.