Tule meille töihin!

Tule meille töihin!

 

Meillä on tarjota merkityksellistä työtä rennossa ja ihmisläheisessä työyhteisössä. Mielenterveyskuntoutujien parissa tekemäämme työtä ohjaa PSPY:n arvot sekä Recovery-toipumusoprientaation periaatteet.

 

Tässä työssä sinulla on aikaa asiakkaan kohtaamiseen ja läsnäoloon!

 

Työyhteisömme koostuu pääasiassa eri taustaisista sosiaali- ja terveysalan ammattilaisista, työuraansa vasta aloittelevista sekä jo pidempään työkokemusta kartuttaneista.

 

Kesällä 2021 toteutetun henkilöstökyselyn mukaan työntekijämme kokevat työilmapiirimme hyväksi. Kiitosta saa erityisesti työyhteisömme avoin keskustelukulttuuri, jossa henkilökunnan näkemyksiä ja kehitysideoita aidosti kuunnellaan.

Ryhmäkuva henkilökunnasta ulkona

Tarjoamme mahdollisuuksia täynnä olevia tehtäviä arvostavassa työyhteisössä, jossa omat vahvuudet otetaan huomioon ja käyttöön.

 

Avoimet työpaikat:

 

 

Mikäli sinulle sopivaa tehtävää ei juuri nyt ole tarjolla, voit myös jättää avoimen hakemuksen osoitteeseen tiina.kero@pspy.fi

 

Rekrytoinneissa painotamme tehtävään sopivan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi hyvinvointilähtöistä työskentelytapaa, kohtaamisen ja yhteistyön taitoja sekä pitkäjänteistä ja kannustavaa työotetta.