Näin tilaat kokemusasiantuntijan

Yhdistyksemme kouluttamat kokemusasiantuntijat juhlivat valmistujaisiaan tiistaina 28.5. Nyt he ovat siis valmiita työskentelemään koulutettuina kokemusasiantuntijoina eri tehtävissä. Tilaaminen onnistuu yhdistyksemme kautta.

Kokemusasiantuntijoillamme on monipuolista kokemusta esimerkiksi päihdeongelmista, uupumuksesta, syömishäiriöistä ja skitsofreniasta. Kokemustietoa löytyy niin sairastamisesta, sairaudesta, hoidosta ja kuntoutumisesta – skaala on siis laaja.

Puolivuotisen koulutuksensa aikana kokemusasiantuntijat ovat työstäneet omia kokemuksiaan syvällisesti, minkä seurauksena siitä on muodostunut heille työkalu. Koulutus on koostunut neljästä kokonaisuudesta, jotka ovat:

  1. Mitä on kokemusasiantuntijuus?
  2. Tietoa kokemuksen rinnalle
  3. Minä kokemusasiantuntijana
  4. Jaettu asiantuntijuus – kokemusasiantuntijaharjoittelu

 

Näiden neljän kokonaisuuden aikana kokemusasiantuntijat ovat koonneet omaa tarinaansa ja harjoitelleet sen esittämistä, perehtyneet erilaisiin sairauksiin ja aiheeseen liittyvään lainsäädäntöön, kartuttaneet esiintymistaitojaan sekä verkostoituneet eri toimijoiden kanssa.

Kokemusasiantuntijat voivat toimia esimerkiksi ryhmänohjaajana ammattilaisen työparina, vertaisohjaajana, luennoitsijana tai palveluiden kokemusarvioijana. Kokemusasiantuntijoille maksetaan aina palkkio tehtäväkohtaisesti, ja me noudatammekin KoKoA ry:n palkkiosuosituksia.

 

Kun haluat tilata kokemusasiantuntijan, ota yhteyttä koulutuksen vetäneeseen Hanna Jakobssoniin (ks. yhteystiedot alta). Hän tuntee jokaisen kokemusasiantuntijan henkilökohtaisesti, ja osaa suositella juuri sinun tarpeisiisi sopivaa kokemusasiantuntijaa. Kerrothan oman organisaatiosi, minkälaiseen tilaisuuteen (aihe, kohderyhmä) olet kokemusasiantuntijaa tilaamassa ja onko teillä jotain erityistoiveita.

 

Lisätietoja:

Hanna Jakobsson

hanna.jakobsson@pspy.fi
050 471 9395

 

Voit käydä tutustumassa kokemusasiantuntijoiden palkkiosuosituksiin sekä kokemusasiantuntijuuteen tarkemmin KoKoA ry:n nettisivuilla.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.