Koronavirustilanteen vaikutukset PSPY:n toimintaan

Julkaistu 12.5.2021

Nykyisen koronatilanteen vuoksi Aluehallintovirasto (AVI) sekä Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmä ovat asettaneet paikallisia suosituksia ja rajoituksia, jotka vaikuttavat myös Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry:n (PSPY) toimintaan. AVI:n asettaman 50 hengen kokoontumisrajoituksen ansiosta Mahiksen toimintaan ei enää tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Työpaja Komppiksen, Työpaja Spurtin, Tiimituvan sekä Meijerin muu kuin senioritoiminta jatkuvat yleiset suositukset ja rajoitukset huomioiden. Mahiksen toimintoihin voi jälleen osallistua ilman ennakkoilmoittautumista. Nykyiset rajoitukset ovat tällä hetkellä voimassa 1.6.2021 asti.

Päivätoimintayksikkö Meijerin säännöllinen senioritoiminta on tauolla toistaiseksi. Kesäkuussa Meijerin senioreille tullaan kuitenkin järjestämään puutarhakahveja.

Asumispalvelut jatkavat toimintaansa kuten aiemmin.

Kaikissa yhdistyksen toiminnoissa huolehditaan edelleen hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, minkä lisäksi henkilökunta käyttää kaikessa asiakastyössä suu-nenäsuojainta. Huolehdimme myös kahden metrin turvaväleistä. Lisäksi Pohjanmaan koronakoordinaatioryhmän suositusten mukaisesti yhdistyksen tiloissa suositellaan vahvasti kasvomaskien käyttöä.

Koronaepidemian hillitseminen edellyttää yhteisiä ponnistuksia, ja edellä mainituilla toimilla PSPY haluaa osaltaan estää uusia tartuntoja. Vaikka tilanne on alueellamme tällä hetkellä vakaa, on edelleen tärkeä muistaa noudattaa annettuja terveysturvallisuusohjeita. Seuraamme koko ajan viranomaisten suosituksia ja määräyksiä, ja muutamme toimintaamme tarvittaessa. Kaiken toimintamme ytimessä on asiakkaidemme terveys ja hyvinvointi, joita haluamme näillä toimilla myös suojella. Muistathan, että koko henkilökuntamme on edelleen tavoitettavissa. Olemme täällä sinua varten.

 

Lisätietoja:

Johanna Yliviitala, toiminnanjohtaja

050 464 2353

johanna.yliviitala@pspy.fi

 

Frida Nylund, palvelujohtaja (sosiaalinen kuntoutus)

050 364 4640

frida.nylund@pspy.fi

 

Tiina Perälä, palvelujohtaja (asumispalvelut)

050 356 2937

tiina.perala@pspy.fi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.