Heikentynyt koronatilanne huomioitu toiminnassamme

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto (AVI) on määrännyt kokoontumisrajoituksia Vaasan sairaanhoitopiirin kuntien alueelle heikentyneen koronavirustilanteen vuoksi. Rajoitukset huomioidaan myös Pohjanmaan sosiaalipsykiatrisen yhdistyksen (PSPY) toiminnassa.

Toiminta jatkuu normaalisti aikaisempia terveysturvallisuusohjeita noudattaen sosiaalisen kuntoutuksen yksiköissämme Työpaja Komppiksessa, Työpaja Spurtissa, Tiimituvalla, Meijerissä sekä Mahiksessa. Meijerin säännöllinen senioritoimonta on tauolla elokuussa. Huomaathan myös, että Työpaja Komppiksen Taiteiden yön tapahtumat 12.8.2021 osalta on valitettavasti peruttu.

Asumispalveluyksiköt Maininki, Jansson-koti sekä Kalliokoti jatkavat toimintaansa kuten tähänkin asti. Yhdistyksen toimiston henkilökunta siirtyy etätöihin Pohjanmaan korona-koordinaatioryhmän suositusten mukaisesti elokuun loppuun saakka.

Kaikissa toiminnoissa huolehditaan edelleen hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, minkä lisäksi henkilökunta käyttää kaikessa asiakastyössä suu-nenäsuojainta. Huolehdimme myös kahden metrin turvaväleistä.

Koronaepidemian hillitseminen edellyttää yhteisiä ponnistuksia, ja edellä mainituilla toimilla PSPY haluaa osaltaan estää uusia tartuntoja.

Seuraamme jatkuvasti viranomaisten suosituksia ja määräyksiä, ja muutamme toimintaamme tarvittaessa. Kaiken toimintamme ytimessä on asiakkaidemme terveys ja hyvinvointi, joita haluamme näillä toimilla suojella.

Muistathan, että koko henkilökuntamme on edelleen tavoitettavissa. Olemme täällä sinua varten.

 

Lisätietoja:

Johanna Yliviitala, toiminnanjohtaja
050 464 2353
johanna.yliviitala@pspy.fi

 

Frida Nylund, palvelujohtaja (sosiaalinen kuntoutus)
050 364 4640
frida.nylund@pspy.fi

 

Tiina Perälä, palvelujohtaja (asumispalvelut)
050 356 2937
tiina.perala@pspy.fi
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.