Haemme viestintäkoordinaattoria

Haemme viestintäkoordinaattoria kehittämään ja toteuttamaan yhdistyksen sisäistä ja ulkoista viestintää. Tarjoamme mahdollisuuksia täynnä olevan tehtävän ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa omat vahvuudet otetaan huomioon ja käyttöön.

Viestintäkoordinaattorina kehität uusia tapoja tehdä toimintaamme tunnetuksi ja tuotat monipuolista sisältöä eri kanaviin. Perustehtäviin kuuluvat yhdistyksen päivittäinen viestintä (some, nettisivut, uutiskirje), visuaaliset ja kirjalliset viestintä- ja markkinointimateriaalit sekä muut viestintä- ja markkinointisisällöt eri kohderyhmille. Lisäksi suunnittelet, kehität ja seuraat viestintää ja sen vaikuttavuutta. Työssäsi esimerkiksi laadit tiedotteita, sosiaalisen median sisältöjä, teet tapahtuma- ja vaikuttamisviestintää ja osallistut verkostoyhteistyöhön.

Olet kekseliäs, markkinointihenkinen ja oma-aloitteinen, osaat innostaa sekä innostua ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Arvostamme hyvää ja positiivista asennetta, kehittävää työotetta sekä organisointi- ja yhteistyökykyä. Hyvä suomen- ja ruotsinkielentaito on tehtävässä välttämätön.

Edellytämme sinulta soveltuvaa koulutusta, työkokemusta viestinnästä ja markkinoinnista sekä eri viestintäkanavien hyvää hallintaa.

 

Onnistut tehtävässäsi erinomaisesti, jos sinulla on:

  • viestinnän alan koulutusta (AMK-taso) ja työkokemusta viestinnästä ja markkinoinnista
  • kykyä toimia organisaation ainoana viestinnän asiantuntijana ja viestinnän kehittäjänä
  • hyvä suomen ja ruotsin kielen kirjoitustaito
  • oma-aloitteisuutta, organisointi- ja priorisointikykyä ja ajankäytön hallintaa
  • visuaalisen viestinnän ja somen monipuolista osaamista
  • innostava, aktiivinen ja avoin työote

 

Lisäksi käytössämme olevat ohjelmat (WordPress, MailChimp, Canva) ovat sinulle jo tuttuja tai sinulla on valmiudet ottaa ne nopeasti haltuun.

 

Eduksi luetaan myös:

  • kiinnostus / kokemus mielenterveystyöstä ja hyvinvoinnin edistämisestä
  • kokemus järjestössä työskentelystä
  • valokuvauksen, kuvankäsittelyn, visuaalisen ilmeen suunnittelun ja taittamisen taidot

 

Vapaamuotoiset hakemukset (liitteenä CV) tulee toimittaa sähköpostitse 16.5.2021 mennessä hallintosihteeri Tiina Kerolle tiina.kero@pspy.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Johanna Yliviitala, puh. 050 464 2353. Haastattelut järjestetään viikolla 20.

 

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry, on Pohjanmaan alueella toimiva kolmannen sektorin voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuottaa mielenterveyskuntoutujille suunnattua asumispalvelua sekä päivä- ja työpajatoimintaa (sosiaalinen kuntoutus). Palveluntuotannon lisäksi yhdistys järjestää matalan kynnyksen jäsenyhteisöpalvelua yhdistysavustusten tuella.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.