Haemme sosiaalialan ohjaajaa jäsenyhteisötalo Mahikseen

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys hakee sosiaalialan ohjaajaa mielenterveyskuntoutujien jäsenyhteisötalolle Vaasaan.

Mahis tarjoaa mielenterveyskuntoutujille ryhmä-, virkistys- ja vertaistukitoimintaa turvallisessa ja päihteettömässä ympäristössä. Tavoitteena on tukea ja ylläpitää jäsenten elämänlaatua, vuorokausirytmiä, toimintakykyä, itsenäistä selviytymistä ja terveitä elämäntapoja.

Ohjaajan tehtävänä on suunnitella ja toteuttaa Mahiksen toimintaa yhdessä jäsenten ja muiden työntekijöiden kanssa. Työpäivään kuuluu päivittäiset ohjaus- ja tukitehtävät sekä osallistuminen monipuolisen palvelukokonaisuuden tuottamiseen. Tehtävään kuuluu asiakas-, ohjaus- ja neuvontatyötä, ryhmänohjausta sekä tiimi- ja verkostotyötä. Ohjaaja tukee ja kannustaa jäseniä päivittäisissä toiminnoissa ja huolehtii sosiaalisen kuntoutuksen suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista. Työssä tarvitaan kuntouttavaa ja kehittävää työotetta, hyvää ja positiivista asennetta ja yhteen hiileen puhaltamista.

Arvostamme tehtävään sopivan koulutuksen (sosiaalialan AMK-tutkinto) ja vähintään 5 vuoden työkokemuksen lisäksi hyvinvointilähtöistä työskentelytapaa, ennakkoluulotonta asennetta, laajaa yhteistyöverkostoa sekä pitkäjänteistä ja kannustavaa työotetta. Erinomainen suomen- ja ruotsinkielentaito on välttämätöntä.

Hakemukset sähköisesti 22.9.2021 mennessä osoitteeseen frida.nylund@pspy.fi. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, josta selviää koulutuksesi ja työkokemuksesi lisäksi muu osaamisesi, kiinnostuksen kohteesi ja harrastuksesi, joista ajattelet olevan hyötyä tässä työssä.

Lisätietoja tehtävistä antaa palvelujohtaja Frida Nylund, puh. 050 364 4640.

Haastattelut järjestetään tiistaina 28.9.2021.

 

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry – Österbottens socialpsykiatriska förening rf, on Pohjanmaan alueella toimiva kolmannen sektorin voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuottaa mielenterveyskuntoutujille suunnattua asumispalvelua sekä päivä- ja työpajatoimintaa (sosiaalinen kuntoutus). Palveluntuotannon lisäksi yhdistys järjestää matalan kynnyksen jäsenyhteisöpalvelua yhdistysavustusten tuella.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.