Haemme ohjaajaa / sairaanhoitajaa asumisyksikkö Maininkiin (hakuaikaa jatkettu)

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys (PSPY) ry hakee ohjaajaa mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö Maininkiin.

Yksikkö on palveluasumisen yksikkö, jossa asiakkaat saavat tuen ja ohjauksen omaan kotiinsa. Asiakkaat saavat yksikössä tukea arjen hallintaansa, voimavarojen ja mielekkään elämän löytymiseen sekä kuntoutuksen keinoin valmistautuvat itsenäiseen omannäköiseen elämään ja asumiseen omassa kodissa. Työtä ohjaa PSPY:n arvot sekä Recovery toipumisorientaatio -viitekehys.

Ohjaajan (sairaanhoitaja) tehtävänä on asiakastyön ohella osallistua Mainingin monipuolisen palvelukokonaisuuden tuottamiseen yhdessä muun työyhteisön kanssa. Monipuoliseen tehtävään sisältyy asiakas-, ohjaus- ja neuvontatyötä sekä tiimi- ja verkostotyötä. Sairaanhoitajana huolehdit myös asiakkaiden lääkehoidon kokonaisuudesta sekä vastaat yksikön lääkehoidon toteuttamisesta.

Ohjaaja tukee ja kannustaa asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa sekä huolehtii kuntoutuksen suunnittelusta, toteutuksesta sekä arvioinnista. Tässä työssä sinulla on aikaa asiakkaan kohtaamiseen ja läsnäoloon! Yksikössä saat olla myös mukana innovatiivisessa ja kannustavassa työyhteisössä suunnittelemassa ja toteuttamassa mielenterveyspalvelua asiakkaiden tarpeiden mukaan laadukkaaksi ja vaikuttavaksi.

Arvostamme tehtävään sopivan koulutuksen (sairaanhoitaja amk) ja työkokemuksen lisäksi hyvinvointilähtöistä työskentelytapaa, ennakkoluulotonta asennetta, kohtaamisen ja yhteistyön taitoja sekä pitkäjänteistä ja kannustavaa työotetta. Hyvä suomen ja ruotsin kielen taito on välttämätöntä. Tarjoamme mahdollisuuksia täynnä olevan tehtävän arvostavassa työyhteisössä, jossa omat vahvuudet otetaan huomioon ja käyttöön.

Hakemukset 3.10.2021 mennessä palvelujohtaja Tiina Perälälle (tiina.perala@pspy.fi). Liitä hakemukseesi ansioluettelo, josta selviää koulutuksesi ja työkokemuksesi lisäksi muu osaamisesi.

Lisätietoja tehtävästä palvelujohtaja Tiina Perälä, p. 050 356 2937.

 

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry – Österbottens socialpsykiatriska förening rf, on Pohjanmaan alueella toimiva kolmannen sektorin voittoa tavoittelematon yhdistys, joka tuottaa mielenterveyskuntoutujille suunnattua asumispalvelua sekä päivä- ja työpajatoimintaa (sosiaalinen kuntoutus). Palveluntuotannon lisäksi yhdistys järjestää matalan kynnyksen jäsenyhteisöpalvelua yhdistysavustusten tuella.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.