Haemme ohjaajaa/ lähihoitajaa

Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys (PSPY) ry hakee ohjaajaa mielenterveyskuntoutujien asumisyksikkö Maininkiin. Maininki on palveluasumisen yksikkö, jossa asiakkaat saavat tuen ja ohjauksen omaan asuntoonsa. Asiakkaat saavat yksikössä tukea arjenhallintaansa, voimavarojen ja mielekkään elämän löytymiseen. Työtä ohjaavat PSPY:n arvot sekä Recovery toipumisorientaatio -viitekehys.

Ohjaajan (lähihoitaja) tehtävänä on osallistua Mainingin monipuolisen palvelukokonaisuuden tuottamiseen. Tehtävään sisältyy asiakastyön lisäksi tiimi- ja verkostotyötä. Ohjaaja tukee ja kannustaa asiakkaita päivittäisissä toiminnoissa sekä huolehtii kuntoutuksen suunnittelusta, toteutuksesta sekä arvioinnista. Tässä työssä sinulla on aikaa asiakkaan kohtaamiseen ja läsnäoloon! Yksikössä olet mukana innovatiivisessa ja kannustavassa työyhteisössä suunnittelemassa ja toteuttamassa mielenterveyspalvelua asiakkaiden tarpeiden mukaan laadukkaaksi ja vaikuttavaksi.

Koulutukseltasi olet lähihoitaja ja työkokemuksesi lisäksi me arvostamme hyvinvointilähtöistä työskentelytapaa, ennakkoluulotonta asennetta, kohtaamisen ja yhteistyön taitoja sekä pitkäjänteistä ja kannustavaa työotetta. Hyvä suomen ja ruotsin kielen taito on välttämätöntä. Tarjoamme mahdollisuuksia täynnä olevan tehtävän arvostavassa työyhteisössä, jossa omat vahvuudet otetaan huomioon ja käyttöön.

Hakemukset 28.11.2021 mennessä palvelujohtaja Tiina Perälälle tiina.perala@pspy.fi. Liitä hakemukseesi ansioluettelo, josta selviää koulutuksesi ja työkokemuksesi lisäksi muu osaamisesi. Voimme tarvittaessa haastella hakijoita jo hakuajan aikana. Toivomme, että työsuhde alkaisi 1.1.2022.

Lisätietoja tehtävästä palvelujohtaja Tiina Perälä, p. 050 356 2937.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.