Haemme kokkia (kesälomasijaisuus) jäsenyhteisö Mahikseen

Jäsenyhteisötalo Mahis tarjoaa mielenterveyskuntoutujille ryhmä-, virkistys- ja vertaistukitoimintaa turvallisessa ja päihteettömässä ympäristössä. Mahiksen toiminnan ydin on sosiaalinen kuntoutus eri muodoissaan: päivittäiset ryhmätoiminnat, arjenhallinnan tukeminen, sosiaalinen kanssakäyminen sekä retkistä ja tapahtumista koostuva virkistystoiminta. Olennaista jäsenyhteisön arkipäivässä ovat myös yhteinen ja terveellinen ruokailu.

Etsimme nyt reipasta, oma-aloitteista ja itsenäiseen työhön kykenevää kesätyöntekijää keittiöohjaajan lomasijaiseksi ajalle 28.6.–30.7.2021. Keittiötyöhön sisältyy ruoanvalmistus (aamupala, lounas ja iltapäiväkahvit) jäsenille, tukkutilausten teko ja purku sekä keittiön siisteydestä ja hygieniasta huolehtiminen omavalvontasuunnitelman mukaan. Työhön kuuluu myös keittiöapulaisten ohjaaminen sekä osallistuminen talon yhteistapahtumien järjestämiseen.

Odotamme sinulta alan koulutusta (voit olla myös opiskelija), aikaisempaa kokemusta alalta ja hygieniapassia. Arvostamme tämän lisäksi hyvinvointilähtöistä työskentelytapaa, ennakkoluulotonta asennetta sekä kannustavaa työotetta. Keittiössämme valmistetaan monipuolista, terveellistä ja itsetehtyä kotiruokaa sesongin raaka-aineista. Työ on päivätyötä.

Hakemukset sähköisesti 13.4.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen frida.nylund@pspy.fi. Liitä hakemukseesi ansioluettelo. Lisätietoja tehtävistä antaa keittiöohjaaja Sanna Ström, puh. 050 471 9406 (arkipäivisin, miel. klo 12.00 jälkeen).

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.