Försämrade coronaläget beaktas i vår verksamhet

Regionförvaltningsverket (AVI) har infört en mötesrestriktion för kommunerna i Vasa sjukvårdsdistrikt på grund av den försämrade coronavirussituationen. Begränsningarna beaktas också i verksamheten inom Österbottens socialpsykiatriska förening (PSPY).

Verksamheten fortsätter normalt med tidigare riktlinjer för hälsa och säkerhet i våra sociala rehabiliteringsenheter i Verkstaden Komppis, Verkstaden Spurtti, Teamstugan, Meijeri och Mahis. Seniorverksamheten i Meijeri håller paus i augusti.

Boende-enheterna Maininki, Jansson-hemmet och Kalliokoti verksamhet fortsätter som tidigare. Personalen på föreningens kontor kommer att övergå till distansarbete i enlighet med rekommendationerna från Österbottens Corona-koordineringsgrupp.

I alla enheter och i all verksamhet beaktas allmänna rekommendationer och begränsningar. Vi påminner ständigt om god hand- och hosthygien och dessutom använder personalen ansiktsmasker i mötet med klienterna. Vi ser också till att säkerhetsavstånd på minst två meter hålls.

Allas våra insatser behövs för att hejda coronaepidemins framfart. Med ovannämnda åtgärder vill PSPY för sin del bidra till att nya smittor inte sprids.

Vi följer ständigt myndigheternas rekommendationer och begränsningar och gör förändringar i vår verksamhet när det behövs. I all vår verksamhet strävar vi till att främja våra klienters hälsa och välmående, så även under coronaepidemin.

Hela vår personal är fortsättningsvis anträffbara via telefon och e-post. Vi finns här för dig!

Tilläggsinformation:

Johanna Yliviitala, verksamhetsledare
050 464 2353
johanna.yliviitala@pspy.fi

Frida Nylund, servicechef (social rehabilitering)
050 364 4640
frida.nylund@pspy.fi

Tiina Perälä, servicechef (serviceboende)
050 356 2937
tiina.perala@pspy.fi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.