PSPY

POHJANMAAN SOSIAALIPSYKIATRINEN YHDISTYS

Työpaja Spurtti

Luodaan yhdessä spurtti omalle polullesi

 

Työpaja Spurtti on tarkoitettu sinulle, jos olet 15-25 -vuotias koulutuksen ja työelämän ulkopuolella oleville vaasalaisnuori ja tarvitset erityistä tukea ennen opiskeluun, työelämään tai muihin palveluihin siirtymistä. Pajatoiminnan pääpaino on ryhmätoiminnassa, jonka lisäksi saat henkilökohtaista ohjausta yksilövalmennuksessa ja näiden pohjalta laaditaan sinulle personoitu valmennussuunnitelma. Spurtin tavoitteena on käynnistää prosessi, joka vie sinua kohti hyvää tulevaisuutta ja parempaa elämää. Jonkun kohdalla se voi olla opiskelupaikka, toisen kohdalla reitti työelämään tai kuntoutukseen, joku saa muutoin elämälleen uuden suunnan ja sisältöä. Spurtin avulla vahvistetaan ja pidetään yllä elämänhallintataitoja, lisätään motivaatiota ja aktiivisuutta sekä tuetaan tulevaisuuden suunnittelun ja oman elämän haltuunottoa.

 

Viikoittain vaihtuvaan ohjelmaan sisältyy luovaa toimintaa, elämänhallinnan harjoituksia, vierailevia asiantuntijoita, liikuntaharrastuksiin tutustumista, kokkailua, työpajapäiviä sekä rentoa yhdessäoloa. Spurtissa etsitään sopivin valmennuksen tai tukipalvelun muoto. Valmennuksen kesto on yksilöllinen.

tyopaja spurtti
työpaja spurtti
  • Tukiverkoston kutominen
  • Yhdessä oman polun löytäminen
  • Minäkuvan vahvistuminen

 

Aukioloajat: ma-to 10.00-14.00 (ryhmätoiminta), aamuisin klo  9.00-10.00 sekä perjantaisin klo 9.00-13.00 yksilövalmennuksia.

Spurttiin on non-stop -haku. Lähetettä tai diagnoosia ei tarvita. Ota yhteyttä Spurtin ohjaajiin.

YHTEYSTIEDOT

Frida Nylund 

Palvelujohtaja (sosiaalinen kuntoutus)

gsm 050 364 4640

Spurttiohjaajat:

Teemu Peltonen

050 331 0395

 

Jinna Vilponen (Spurtin toimintavastaava)

050 441 2742

 

etunimi.sukunimi@pspy.fi

Yhteystiedot

Läntinen Kasarmintori 6 (vanha Upseerikerho)

65100 Vaasa

työpaja spurtti