Pahentuneen koronavirustilanteen vaikutukset PSPY:n toimintaan

Julkaistu 6.10.2020, päivitetty 13.10.2020 & 28.10.2020

Vaasan vaikean koronatilanteen vuoksi Vaasan sosiaali- ja terveyslautakunta sekä Aluehallintovirasto ovat asettaneet paikallisia suosituksia ja rajoituksia, jotka vaikuttavat myös Pohjanmaan sosiaalipsykiatrinen yhdistys ry:n (PSPY) toimintaan.

Mahiksen ovet pysyvät vielä suljettuina 30.11. asti. Ohjaajat ovat kuitenkin edelleen yhteydessä jäseniin ja tavoitettavissa etäyhteyksin Mahiksen aukioloaikoina. Myös Päivätoimintayksikkö Meijerin senioritoiminta pysyy tauolla ainakin vielä marraskuun ajan.

Asumispalvelut jatkavat toimintaansa kuten aiemminkin, Jansson-kotia lukuun ottamatta, jossa on toistaiseksi voimassa oleva vierailukielto. Henkilökunta auttaa mielellään käytännön järjestelyissä, jotta yhteydenpito ilman vierailuja on mahdollista.

Työpaja Upseerin, Työpaja Spurtin, Tiimituvan sekä Meijerin muu kuin senioritoiminta jatkuvat yleiset suositukset ja rajoitukset huomioiden. Kaikissa yhdistyksen toiminnoissa huolehditaan edelleen hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, minkä lisäksi henkilökunta käyttää kaikessa asiakastyössä suu-nenäsuojainta. Lisäksi Vaasan yleisten suositusten mukaisesti yhdistyksen tiloissa suositellaan kasvomaskien käyttöä. Aluehallintoviraston määräyksen mukaisesti yli 10 hengen kokoontumisia järjestetä lainkaan.

Koronaepidemian hillitseminen edellyttää yhteisiä ponnistuksia, ja edellä mainituilla toimilla PSPY haluaa osaltaan estää uusia tartuntoja. Kaiken toimintamme ytimessä on asiakkaidemme terveys ja hyvinvointi, joita haluamme näillä toimilla myös suojella. Muistathan, että koko henkilökuntamme on edelleen tavoitettavissa. Olemme täällä sinua varten.

 

Lisätietoja:

Johanna Yliviitala, toiminnanjohtaja

050 464 2353

johanna.yliviitala@pspy.fi

 

Frida Nylund, palvelujohtaja (sosiaalinen kuntoutus)

050 364 4640

frida.nylund@pspy.fi

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.